OM OSS

 

Danseklubben Jessheim er en foreldredrevet klubb tilknyttet Norges idrettsforbund og Norges
danseforbund. Klubben ble stiftet 28.04.2019.  Og kan tilby klasser  i freestyle/slow,  minidance, akrobatikk , dancemix og hiphop.


Danseklubben Jessheim er opptatt  av  at det skal være et t godt og trygt treningsmiljø, hvor barn og unge skal oppleve tilhørighet, mestring og utvikling. Vi ønsker å tilby et treningsmiljø hvor det er plass til alle, uavhengig  av hvilke ambisjoner den enkelte har.

 


 


 


VÅRE TRENERE

Tuva Andersen, Hovedtrener

Tuva som er hovedtrener har danset siden hun var 3 år gammel, og har danset innen mange genre som hiphop,  jazz,  klassisk ballett,  moderne,  show og disco i tillegg til  freestyle og slow. Hun har samarbeidet med mange kjente dansere og koreografer fra inn-og utland.  I freestyle ble hun blandt annet trent av Renate Berenett ,  Toni Bicker og Shari Turnbull.


Tuva var  lenge aktiv konkurransedanser og gjennom sin dansekarriere har hun deltatt i store nasjonale og internasjonale konkurranser, samt. gjort en rekke med danseoppdrag gjennom Nrk .


Tuva er utdannet personlig trener, gått toppidrett på Eidsvoll vgs. og gjennomført trener-2 kurs gjennom Norges

Danseforbund. Sofie Andersen


Sofie har vært både danser og trener hos oss siden oppstart. Med sin lange karriere innen dans har hun vært innom ulike dansestiler og deltatt i store nasjonale og internasjonale mesterskap i både Freestyle, Slow og IDO. Hun har også danset i ulike produksjoner, blant annet i regi av Nrk. Sofie har gått toppidrett på Eidsvoll vgs. 


Hun holder også på med trener 1 kurs regi av norges danseforbund.
Amelia Møller,

Trener


Amelia har danset freestyle, slow og PA i 5 år, og i tilegg til klassisk ballett i 10 år.

Hun har danseerfaring fra den Norske operaen, DNBS  og  Edvard Munch VGS . Amelia tar nå en bachelor i jazz på KHIO. 


Amelia  undervise i freestyle/slow  akrobatikk og minidance.Tuva Taalesen,

Trener/hjelpetrener


Tuva har danset i 7 år. Hun har vært innom forskjellige dansestiler. I tillegg til freestyle/slow har hun danset jazz, moderne og  klassisk ballet . Hun er aktiv i konkurranser.


Hun har fullført trener 1 kurs regi av norges danseforbund.

Maia Bjørn,

Hjelpetrener 


Maia har danset i 5 år og er aktiv konkurranse danser.


Hun holder også på med trener 1 kurs regi av norges danseforbund.