OM OSS

DANSEKLUBBEN JESSHEIM


Danseklubben Jessheim er en foreldredrevet klubb tilknyttet Norges idrettsforbund og Norges

danseforbund. Vi ble stiftet 28.04.2019. Vi tilbyr kurs i freestyle/slow, barnedans, akrobatikk og TikTok. 

Hvorfor velge oss?
Vårt hovedfokus er at det skal være et godt og trygt treningsmiljø, hvor barn og unge skal oppleve tilhørighet, mestring og utvikling. Vi ønsker å tilby et treningsmiljø, hvor det er plass for alle, uavhengig av hvilke ambisjoner den enkelte har. Vi har etablerte konkurransedansere som holder et høyt nivå. Våre trenere har høy kompetanse og lang erfaring innenfor dans.

TRENERE

Tuva Andersen, Hovedtrener


Jeg har danset i 16 år innenfor mange genre som hip hop, jazz, klassisk ballett, moderne, show og disco ved siden av freestyle og slow.

Gjennom årene har jeg danset med mange kjente dansere og korreografer fra inn -og utland.
I freestyle ble jeg trent av Renate Berenett og i fra Skottland, Toni Bicker og Shari Turnbull.
Jeg var aktiv konkurransedanser fra jeg var 5 år, i tillegg til å danse i forskjellige musicals og produksjoner i regi av NRK. Etter at jeg ga meg som elitedanser valgte jeg å bli trener, noe jeg har vært i 4 år. Jeg har gått toppidrett ved Eidsvoll vgs. og er utdannet personlig trener.

Lise Marie Solberg,

Trener for Tik Tok


Mitt navn er Lise Marie, jeg er 17 år og går 2. året på Valle hovin vgs, toppidrett. Jeg konkurrerer aktivt i freestyle, som jeg snart har gjort i 10 år. Jeg er trener for TikTok partiet på Hovin skole, sammen med Sofie.


Maia Bjørn,

Hjelpetrener rekrutter


Mitt navn er Maia og jeg er 15 år. Jeg danser aktivt freestyle og slow, noe jeg har drevet i 4 år.

Nå jobber jeg som hjelpetrener for rekrutter i freestyle.

Sofie Andersen,

Trener for Tik Tok


Jeg er en aktiv konkurransedanser i elite over 18 år. Har tidligere drevet med andre dansestiler som jazz, ballett og hiphop. Har også vært med i puttipluttipott tre år og danset blandt annet. Har fått bra plasseringer i både inn og utland. På videregående gikk jeg toppidrett Eidsvoll.


Tuva Taalesen,

Hjelpetrener barnedans


Mitt navn er Tuva og jeg er 16 år. De siste fem årene har jeg drevet med dans, hvor jeg har vært innom forskjellige dansestiler. Alt fra fra jazz, moderne og ballet til freestyle discojazz som jeg har satset på nå det siste året. Nå jobber jeg som hjelpetrener på barnedans hos danseklubben Jessheim.